18 September 2014

Lime-shrimp pasta

Spagetti
Frysta räkor
1 pkt matgrädde
½ citron
Dill (färskt)
Margarin/smör
Olja
Citronpeppar
Salt

Sätt spagettin färdigt och koka. Sätt in lite olja så att spagettin inte klibbar sig fast i varann.
Stek de frysta räkorna i margarinet/smöret tills allt överlopps vätska har avdunstat. Sätt till matgrädde, lite citronpeppar och salt, tillsätt också citronsaft försiktigt enligt egen smak. Tillsätt riven citronskal från halva citronen, låt puttra i ca. 5 min. Till sist sätt lite (färskt) dill i såsen.
Spaghetthi
Frozen shrimps
1 pkg cooking cream
½ lime
Dill (fresh)
Margarine/butter
Oil
Lemon pepper
Salt

Boil the spaghetti, insert a bit of oil in the water so that the spaghetti won't stick to each other.
Steak the frozen shrimps in margarine or butter until all liquid has evaporated. Put the cooking cream, lemon pepper and salt in the pan with the shrimps, add the lemon juice (carefully) according to your own taste. Add the grated lemon zest from half the lemon, let the sauce simmer for about 5 min. Finally put a little dill in the sauce.


-Iines

No comments: